Veranderingen

Als jarenlang iets op een bepaalde manier is gegaan kan het heel fijn zijn om daar eens even lekker een frisse wind door heen te blazen. Ik zie het als een storm die alle oude bruine blaadjes van de bomen blaast zodat er weer nieuwe knoppen aan de bomen kunnen komen waar prachtige bloesem uit zal groeien. Dit klinkt wel heel poëtisch he?! Maar zo gaat dit ook binnen de FMD. Er waait al een tijd een frisse wind door het bedrijf. We zijn heel positief gestemd en hebben ontzettend veel inspiratie. Iedere eerste maandag van de maand hebben we een werkoverleg. Tijdens dit overleg bespreken we onze nieuwe ideeën. Dit geeft zoveel power, dat we hierdoor weer vol op aan de slag gaan. We hebben met elkaar de afspraak gemaakt dat we elkaar blijven inspireren en motiveren. Want natuurlijk heeft iedereen wel eens een dipje. En dat mag. Alleen belangrijk is dat we elkaar zo snel mogelijk uit het dipje trekken. En dat doen we. Zo fijn!

We hebben al vele veranderingen doorgevoerd. Dit hebben we allemaal uitgebreid in de live besproken en in de nieuwsbrief vermeld. Dus check dit nog even als je nog niet op de hoogte bent.

Toch merken we dat we door de Corona crisis een beetje stil staan. Huisbezoeken kunnen niet plaats vinden (videobellen kan wel) en de workshops/infobijeenkomsten zullen uitgesteld worden. Het verloopt ook allemaal een beetje gek hier op kantoor. Ik en Bart werken altijd vanuit huis (kantoor aan huis) dus voor ons verandert er niet heel veel, maar voor Lisanne en Saskia is het best vreemd thuis te werken. Ze hebben thuis niet alle middelen die zij op ons kantoor wel hebben. Bovendien hebben ze hun kinderen ook nog eens thuis en dit kan best onrustig voor ze zijn. Maar desondanks hebben ze nog geen moment geklaagd. Iedereen past zich meteen aan, maakt er het beste van en dat vind ik echt geweldig om te zien.

We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze gekke tijd!

‘Na regen komt zonneschijn’